Kompas ZKT Vrijwilligers

Heb je onze posters gezien? Iets voor jou? Top!

Schrijf je in op deze link en dan kunnen we je uitnodigen voor de volgende vrijwilligersvergaderingen => https://forms.gle/sXb2JqRLbZNz7wqH6

Jeugdhuis Kompas is een open jeugdhuis waar alle jongeren (15- 35) welkom zijn. We hebben repetitiekoten, een instuif-werking (toog) en een maak-atelier. Plezier, vrienden maken enal doende samen leren organiseren staan centraal bij ons.

Klink fun? Doe gewoon mee!

Je kan je al engageren in het jeugdhuis door regelmatig te passeren in onze instuif. We luisteren ook graag naar de ideeën van onze vrijwilligers en we helpen elkaar om deze ideeën uit te werken tot concrete evenementen.
Naast onze bezoekers en gewone vrijwilligers zijn we op zoek naar een aantal mensen die een meer verantwoordelijk engagement willen opnemen binnen ons jeugdhuis.

Applausmeester: je probeert actief op zoveel mogelijk evenementen van het jeugdhuis aanwezig te zijn en zet mee acties op poten voor sponsortochten, posters gaan plakken, ..
Materiaalmeester repetitiekoten: je volgt samen met de beroepskrachten de werking rond de repetitiekoten op en helpt mee met de opvolging van het materiaal en eventuele problemen rond de koten.
Materiaalmeester maak-atelier: je volgt samen met de beroepskrachten de werking rond het maak-atelier op en helpt mee met de opvolging van het materiaal en eventuele problemen rond het maak-atelier.
Tappers: je staat elke maand minstens 2x achter onze toog om het jeugdhuis ook ‘s avonds open te houden voor jongeren.
Money Man: je hebt een neus voor cijfers en je wilt je graag inzetten voor je gemeenschap.
Grafisch talent: je bent ons eerste aanspreekpunt voor het ontwerpen van banners, posters, en al wat je kan bedenken van promotiemateriaal
Influencer / social media genie: je zorgt voor minstens 3x / week voor een post op sociale media
Jam – begeleider: je organiseert 1x maand een ‘open jam’ in onze repetitiekoten waar je iedereen die langskomt begeleid om te leren samenspelen. Plezier staat voorop. We verwachten wel dat de begeleider ervaring heeft met meerdere instrumenten.

Voor deze sleutelposities binnen onze organisatie voorzien we een wederkerigheid. Dat kan zijn in de vorm van drankbonnen of vrijwilligersvergoedingen. In ruil vragen we een vast opgenomen engagement waarop we als organisatie kunnen vertrouwen.

Meer info? Schrijf je in op de link, of passeer het jeugdhuis tijdens de openingsuren.